نمایشگاه ۴ روزه تجهیزات ورزش های مهیج در باشگاه آرارات تهران

به نقل از ایرنا، اکتیم، نمایشگاه تخصصی تجهیزات ورزش های مهیج است که هر ساله در باشگاه فرهنگی ورزشی آرارات تهران برگزار می شود. دومین دوره از نمایشگاه تجهیزات ورزش های مهیج (اکتیم) در تاریخ ۵ الی ۸ مهرماه ۱۳۹۵ از ساعت ۱۷ الی ۲۲ و ۳۰ دقیقه و پنج شنبه از ساعت ۱۰ صبح الی ۲۰ در باشگاه فرهنگی ورزشی آرارات برگزار می شود.
در دومین دوره نمایشگاه اکتیم، برندهای سرشناس رشته های مختلف غرفه خواهند داشت و علاقه مندان می توانند از این غرفه ها بازدید و با جدید ترین تولیدات تجهیزات ورزشی آشنا شوند. در خلال برگزاری اکتیم از ۲ فاز اول یک مسابقه ورزشی فوق العاده رونمایی خواهد شد.
موزیک، کارگاه های آموزشی صخره نوردی، اسلک لاین ( بندبازی) و بقا در طبیعت نیز در حاشیه این نمایشگاه برگزار می گردد.
انتظار می رود نمایشگاه اکتیم که در اولین سال برگزاری با استقبال خوبی همراه بود،امسال نیز با افزایش چشم گیری از حضور ورزشکاران، طرفداران و متقاضیان تجهیزات ورزشی مهیج روبه رو گردد .
نمایشگاه تجهیزات ورزشی مهیج همچنان می تواند فرصتی برای آشنایی علاقمندان به ورزش با تفریحات ساده و هیجان انگیز باشد.

 

این مطلب را به اشتراک بگذارید :

Be the first to comment

Leave a Reply

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد


*